Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kék hírek
Kék hírek
Viharban mentettek a gárdonyi vízi rendőrök Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2012. április 03.

Image Megvolt az idei szezon első vízből mentése a Velencei-tavon. A gárdonyi vízirendőrök a legutóbbi viharban egy eltörött árbocú, irányíthatatlanná vált vitorlást vontattak partra annak személyzetével együtt.

Tovább...
 
Fegyverhasználat Etyeken Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2012. március 27.

Image Egy agresszív, ittas férfiről érkezett bejelentés a Bicskei Rendőrkapitányság Ügyeletére. A bejelentés szerint a férfi Etyek, Honvéd utcában lévő háza előtt egy bottal a kezében fenyegette családját, akik ezt követően átmenekültek szomszédjukhoz.

Tovább...
 
Vigyázat, Traffipax! Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2012. március 27.

Image A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság áprilisi traffipax-előjelzésére bizonyára sokan kíváncsiak, így alább közzétesszük a listát. Ne feledjék azonban, hogy nemcsak a megjelölt útszakaszokon találkozhatnak rendőri ellenőrzéssel! Igyekezzenek hát betartani a közlekedési szabályokat – s nemcsak a megszegésért járó büntetés miatt, hanem saját és mások testi épségének, valamint a káresemények elkerülése végett is!

Tovább...
 
Forgalomkorlátozás iskolai futónap miatt Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2012. március 22.

Image Hagyományteremtő szándékkal szervez sportrendezvényt 2012. március 24-én, szombaton az Árpád Szakképző Iskola és Kollégium, valamint az Árpád Szakképző Iskola és Kollégium Szent István Szakképző Iskolája. Az öt kilométerre tervezett futás miatt a városban forgalom korlátozásra kell számítani.

Tovább...
 
Végeztek a tűzszerészek... Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2012. március 20.

Image Több kilogrammnyi gyalogsági lőszert, több kézigránátot és egy 25x10 cm-es robbanótestet emeltek ki a honvédség tűzszerészei a földből tegnap kora délutánra egy pákozdi ingatlanról kapott jelzés alapján. Az ingatlanon csatornázási munkák közben kerültek elő a veszélyes II. Világháborús emlékek…

Tovább...
 
Hamis rendszámmal ittasan szállította a lopott fát Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2012. március 14.

Image Pusztaszabolcs belterületén ellenőrzés alá vontak a KMB-sek egy tehergépkocsit vezető személyt. Az ellenőrzés során kiderült, a gépkocsin lévő rendszámot egy másik autóra állították ki, valamint a raktérben lévő fa lopott, míg a sofőr ittas. Őt és a közben helyszínre érkező társát is előállították a rendőrök az Adonyi Rendőrősre, ahol megindult velük szemben az eljárás.

Tovább...
 
Forgalomkorlátozások az ünnepségek helyszínein Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2012. március 14.

Image A március 15-éhez kapcsolódó ünnepségek és megemlékezések idejére több forgalomkorlátozást és lezárást vezetnek be a Belvárosban.

Tovább...
 
Alkalmazottak voltak a tolvajok Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2012. március 09.

Image Egy dunaújvárosi cégtől saját munkavállalói loptak. A Kft-nél alkalmazásban lévő gépkocsivezetők voltak azok, akik az utóbbi időben rendszeresen lopták a gázolajat. Az általuk vezetett szemétszállító teherautók tankjából, illetve a cégnél lévő kútból 5-10 literenként szívták le műanyagkannákba az üzemanyagot.

Tovább...
 
Szócsaták és ökölharcok Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2012. március 09.

Image Fejér megyében az elmúlt napokban több szóváltásról, illetve verekedésről érkezett bejelentés a rendőrségre. Sárosdon délelőtt két nő kapott hajba, Fehérváron kora délután egy hajléktalan férfi verte meg a másikat, míg az esti órákban szintén a megyeszékhelyen egy közlekedési szituáció miatt alakult ki vita két sofőr között, mely fenyegetéssel zárult. A rendőrök mindegyik esetben elfogták a tetteseket, és előállításukat követően gyanúsítottként hallgatták ki őket.

Tovább...
 
Telefonkönyvben utaztak, csalással gyanúsítják őket Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2012. március 07.

Image A Gárdonyi Rendőrkapitányság nyomozói nem is gondolták mekkora fába vágták a fejszéjüket, amikor tavaly tavasszal egy velencei férfi bejelentése alapján csalás miatt kezdtek el nyomozni ismeretlen elkövetőkkel szemben. Egy telefonkönyv nyomtatott és internetes megjelenéséről szóló előfizetői szerződést, valamint annak éves 29 375 Ft-os díját számlázta ki egy létező cég a sértettnek úgy, hogy nem volt mögötte szolgáltatás.

Tovább...
 
Fejér megyében is megemelkedett a szabadtéri tűzesetek száma Nyomtatás E-mail
Írta: Bisztricz Anett - megyei katasztrófavédelmi szóvivő   
2012. március 06.

Image Hétvégén a tűzesetek több mint 70 százaléka szabadtéri tűzeset volt Fejér megyében. Hétfőn a katasztrófavédelem Fejér megyei tűzoltó egységeinek 31 riasztása közül 24 szabadtéri tűz volt. Személyi sérülés egyik káresetnél sem történt.

Tovább...
 
<< Első < Előző 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1255 - 1265 / 2094